16 August 2011

##> duA miNgGu b'pOsE

Assalamualaikum...

Ni sambungan entry yang lepas..

alaa yang soh tunggu...tunggu tu... hehehe

tanz coz sesiape yang sudi luangkan mase untuk bace entry zaty yang baru nak berjinak-jinak dalam dunia blog.

haa.... jap ehh zaty nk share my happiness with my roommates..

sebenarnye susah gile kteowg nak rancang "hangout" sesame n together2 ni..

tapi nasib menyebelahi kteowg,, dapat la kua b'same2.. tp sekejap je...

emm xpela.. janji dapat gak hua hua hua ngan my beloved friends...





atOO & ain





mirA





mirA & zAty




!!!kAMi yANg SEWEL!!!





hEpy2





tymE nAk g tEmAn atOo bELi bAju RAYA





nAk bAlik da...







uuhhhhhh.....

sedapnye.. mst kowg rase cam nak makan gak kat...

dekat je pn.. kat GIANT HULU KELANG je..













jangan lupe datang lagi!!!

3 comments:

  1. menggoda betol tengok makanan tuh.
    nasik baik tengok post ni pada malam hari.
    haha.
    :D

    ReplyDelete
  2. dah kua da entri ni... bagus2x.. hehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...